eu-zajedno-do-fondova-300x219

Registracija i donacije

Pristupnica za fizičke osobe – online pristupnica za registraciju

Obrazac je namijenjen registraciji fizičkih osoba. Za malodobne članove dobna granica je 10 godina i potreban je pisani pristanak roditelja.

Pristupnica za pravne osobe, obrte i slobodna zanimanja – online pristupnica za registraciju

Obrazac je namijenjen za registraciju pravnih osoba, obrta i slobodnih zanimanja odnosno njihovih predstavnika.

Pristupnica za udruge – online pristupnica za registraciju

Obrazac je namijenjen za registraciju udruga – pridruženih članica odnosno njihovih predstavnika.

Vaši podaci dani u pristupnici neće biti vidljivi i/ili javno dostupni.

Molimo da ispisane, popunjene i skenirane pristupnice pošaljete na mail

info@igra-znanja.hr

Odluku o visini članarina za 2023. godinu možete preuzeti klikom ovdje.

Članarinu u udruzi možete platiti skeniranjem koda u nastavku

Članovi sa studentskim statusom, nezaposleni, umirovljenici i zaposleni s manjim primanjima:

Ostali članovi (fizičke osobe):

Ostali članovi (pravne osobe):

Članovi udruge Igra znanja okupljaju multidisciplinarne stručnjake koji su prepoznali važnost osnivanja neprofitne organizacije posvećene promicanju upotrebe računalnih igara u edukaciji u Republici Hrvatskoj. Naši članovi obilježeni su dugogodišnjim iskustvom u provođenju nacionalnih i međunarodnih projekata u područjima istraživanja, implementacije i razvoja informacijsko-komunikacijske tehnologije (ICT), poslovnih procesa i modela, dizajna grafičkih rješenja, te društvenih istraživanja u sferi marketinga, sociologije i pedagogije.

Naši članovi su stekli ugled u istraživačkoj zajednici putem svojih znanstvenih publikacija i aktivnog sudjelovanja u suradničkim istraživačkim projektima s akademskim i poslovnim partnerima, financiranim u okviru programa EU Erasmus, Horizon, Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva te Ureda za udruge.

Primarni cilj Udruge je promocija i popularizacija informacijsko-komunikacijskih tehnologija, tehničke kulture i znanosti, te izvaninstitucionalne edukacije kroz upotrebu računalnih igara.

Vaša podrška ključna je za aktivnosti naše udruge, izradu edukacijskih materijala u obliku računalnih igara te za plaćanje suradnika i studenata koji educiraju djecu u programiranju. Ako želite olakšati naše napore, slobodno možete uplatiti svoje donacije na sljedeći broj žiro računa: POBA HR0723860021119005821